Wie is Wim van den Berg

WIm met kind #1

Mijn fascinatie voor hoe de mens in elkaar zit is de rode draad in mijn leven en loopbaan. De eenheid van lichaam en geest staat daarbij voorop. Ik ben klinisch psycholoog en leraar Transcendente Meditatie en heb sinds 2009 een drukke praktijk in Maassluis waar ik Atlaszone behandelingen geef. Mijn kennis van Ayur Veda helpt mij ook daarbij.

Ik wijd me nu hieraan, omdat ik van mening ben, dat ernstige fysieke blokkades niet alleen lastig zijn en ongemakken en zelfs pijnen kunnen geven, maar ook de mentale, emotionele en spirituele groei van de mens in de weg staan.

Als voorzitter van de Vereniging Atlaszone  en co-opleider in de Atlaszone methode, ontwikkeld door R.C. Schümperli,  hoop ik dat deze behandeling steeds meer erkenning gaat krijgen. Naast mijn praktijk in Maassluis ben ik geregeld in Maleisië waar ik vooral veel kinderen behandel (zie foto).

Meer over Wim van den Berg:

Meer over Wim van den Berg (PDF bestand)

CV / Resume:

CV W.P. van den Berg (PDF, Nederlands)

Resume W.P. van den Berg (PDF, English)

Save

Save

Save

Save