Ervaringen uit mijn praktijk

Wat cliënten in hun evaluatie schreven, enkele weken na de behandeling:

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
Average rating:  
 50 reviews
by Aaltsje on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
Atlas behandeling

Altijd een pijnlijke stijve nek en op een gegeven moment begon mijn rug ook pijnlijk en stijf te worden. Ik kon nooit lang stil staan op 2 benen.
Na de (stevige) behandeling voelt mijn nek en rug pijnloos aan, alles is veel soepeler.
Snachts geen pijnlijke nek meer tijdens het slapen. Mijn hoofd voelt weer vrij en licht.

Een echte aanrader!

by G de J on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

Ik heb de behandeling ondergaan en heb een nieuw leven gekregen, geweldig ik kan alles weer.
Nu heeft mijn broer dezelfde klachten als ik maar hij heeft osteoporose mag hij deze behandeling dan ondergaan?

M vr gr.
G. de J.

by Manon on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
Aanrader!

Zes maanden geleden heb ik mijn atlas laten corrigeren. Op voorhand was ik wat sceptisch. Ik had al 17 jaar erg veel last mijn linker schouder en linkerkant van mijn nek. Veel fysiotherapie gehad wat nooit lang werkte.
Bij mijn bezoek bleek ik een beenlengteverschil te hebben van 3 á 4 cm! Dit is nooit eerder door een andere arts gezien. Na de behandeling van de atlas was mijn nekpijn direct weg. Mijn beenlengte was direct gelijk en nu een half jaar later merk ik nog steeds dat het werkt. Mijn lichaam is nog steeds aan het herstellen van het zo lang scheef staan, maar het verbetert nog steeds. Vooraf was ook aangegeven dat dit 6 tot 12 maanden kon duren.
Ik ben uiterst deskundig onderzocht en behandeld. Dhr. van den Berg neemt veel tijd voor je, dat is heel prettig. Ik zou de atlascorrectie zeker aanraden!

by Marvin on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
Zeer positief!

Nadat mijn vrouw een zeer positief was over de behandeling die ze heeft ondergaan, heb ik mij ook preventief laten behandelen.
Ik had in principe geen klachten, maar kwam er in de praktijk achter dat ik een beenlengteverschil had van een kleine centimeter. Na de behandeling was mijn beenlengteverschil direct weg! Dit merk ik nu wanneer ik langere tijd op 1 plek blijf staan. Ik heb niet meer de neiging om mijn benen te verzetten om mijn gewicht de ene keer op het ene been te laten rusten en vervolgens weer op mijn andere been. Ik ben zeer tevreden met de deskundigheid en raad de behandeling zeker aan!

by Gisèle on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
nieuw toekomsperspectief

Na jaren dokteren, pijntjes hier pijntjes daar, extreme vermoeidheid en onderzoeken op alle mogelijke fronten, werd mij de diagnose 'Fybromyalgie' in de schoot geworpen.
Fijn dat het een naam heeft, maar dan nog is het de verzamelnaam voor ''We weten niet waardoor en ook niet waarom, maar het is zo". Twee jaar geleden heb ik een revalidatietraject gevolgd om er mee te leren omgaan. Daar heb ik best wel wat inzichten door gekregen, maar dat ik er nu van opknapte … Nee, in het geheel niet.
Zoals de meeste mensen heb ik vertrouwen in de medische wetenschap en liet ik mij vertellen dat pijnstilling, slaapmedicatie en acceptatie de enige verlichting waren voor mijn probleem en dat er verder weinig aan te doen was.
Via een tip van een collega en het nieuwe inzicht van het feit dat ik een Atlas heb (nooit van gehoord) ben ik bij Drs. Van den Berg terecht gekomen met het idee: 'baat het niet, het schaadt niet'.
Meteen was ik onder de indruk van zijn expertise en de manier hoe hij de zaken uitlegt. Toen moest ik nog het onderzoek en de behandeling ondergaan. Ik bleek zo scheef als het maar kan. Na de behandeling (niet voor watjes) ben ik met gemengde gevoelens naar huis.
De volgende ochtend/dag echter kon ik moeilijk geloven dat ik mijn lichaam niet voelde: alle pijn en ongemak was weg. Ik kan het niet geloven, maar het is echt zo. Nu een paar weken later is het nog steeds zo.
Mijn toekomst ziet er nu anders uit, ik kan fysiek weer wat ik voorheen kon. En het belangrijkste is dat ik psychisch weer een leuker fijner mens ben, ook voor mijn omgeving.
Jammer dat de reguliere medische wereld dit soort belangrijke behandelingen niet serieus neemt. Ik als ervaringsdeskundige kijk er nu heel anders naar en vertel het graag aan wie het wil horen.
Bedankt! Van de 'gelukkigste vrouw' van Brabant.

by Lee Chin Heng, Ronald on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
Lee Chin Heng, Ronald

Dear Drs Wim,

Good morning to you !
I would like to thank you a million for the treatment on 30 June 2018. (I came from Singapore to KL to see you).
After 2 weeks, I feel a lot lot better though there are some new sensation or mild ache at different location.

Below are the obvious improvement of my body after the Atlas Profilax treatment.
1. My serious migraine (at the back of my head) which attack me ever 2-3 days per week, totally disappeared.
2. My lower back ache which attack me almost every day 5am in the morning has seen lots of improvement, 80% improved.
3. My joints pain (knee, shoulder, wrist, jaw). Wrist almost 90%, shoulder still remain unchanged, still pain when I lift my right hand.
4. My Nose Block ( 24 hours/7 days), now improve 50% ! I can sleep well without using nose spray or other method.
5. My neck can bend 90% perfect and feeling much looser than before.

Although I have some new sensation or mild ache after treatment, I am still feeling very very happy compare to before the treatment.
The ache is like 90% gone, except my left leg for the last 2 days and right shoulder still stubbornly having some ache when I lift my arm.

Again, I want to thank you very very much for the treatment. You have really saved my life. Migraine alone, which was torturing me for the past few years, is now gone.
My life improve a lot because of you.

Sincerely,

Lee Chin Heng, Ronald

by Doris Kaiser on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
ongelooflijk maar waar

Ik ben de afgelopen 10 jaar niet zonder pijn geweest. Het begon met het verdraaien van mijn knie bij het Salsa dansen. Ik ben bij ik weet niet meer hoeveel artsen en ziekenhuizen geweest. Overal zeiden ze tegen mij: ‘Leert u maar ermee te leven, er is niets aan te doen.’

Jarenlang heb ik de sterke pijnstillers Tramadol en zelfs Oxicodon moeten nemen om te kunnen functioneren. Ik was het spuugzat om aan de medicijnen te zitten en niet zonder te kunnen. Tot mijn favoriete kapper in Rozenburg en mij vertelde over haar man, die aan verschrikkelijke hoofdpijn leed. En die na een Atlaszone behandeling nu bijna van zijn klachten af is. SUPER!

Na mijn eerste behandeling in november 2018 voelde ik mij al stukken beter. Gisteren (17 dec. 2018) was ik voor de controle en ben ik nog een keer behandeld. Ik kan niet anders dan zeggen: de Atlaszone is geen kwakzalverij maar een behandeling die ik zoals vele anderen alleen maar kan aanbevelen. Het HELPT!!!
Alleen omdat artsen en de farmaceutische industrie hier niet aan kunnen tippen en vooral niet kunnen verdienen, noemen ze het kwakzalverij. Ze zouden zich moeten schamen.
Nogmaals mijn dank! En ik hoop dat anderen de moed niet opgeven, maar de Atlaszone een kans geven.

by Anita on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

Vijftien jaar geleden heb ik een ongeluk gehad (whiplash). Ik had vaak pijn, extreme moeheid, moeite met concentreren, kon geen geluiden verdragen.
Ongeveer 5 maanden geleden ben ik behandeld. Wat een bijzondere gewaarwording. Nu  heb ik weinig pijn en weer energie. Ik kan weer geluiden verdragen en een hele dag werken!

by Ellen on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
Helaas voor mij geen resultaat

Half jaar geleden hier een atlascorrectie ondergaan. Helaas tot nu toe nog weinig verbetering gemerkt.

by Willem on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
Heel bijzonder

Ik heb precies 40 jaar geleden bij een auto-ongeval nekletsel opgelopen, o.a. whiplash. De jaren erna altijd hoofdpijn gehad en een nek die niet goed draaide. Na de eerste behandeling kon ik mijn nek weer goed draaien. De hoofdpijn is veel minder geworden. Ik had de weken erna veel pijn in de onderrug. Ben er nog niet, maar heb wel goede hoop.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»