Ervaringen uit mijn praktijk

Wat cliënten in hun evaluatie schreven, enkele weken na de behandeling:

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Atlascorrectie ter bevordering van rug, nek en hoofdpijn klachten
Average rating:  
 48 reviews
by Manon on Atlascorrectie ter bevordering van rug, nek en hoofdpijn klachten
Aanrader!

6 maanden geleden heb ik mijn atlas laten corrigeren bij dhr. van den Berg. Op voorhand was ik wat sceptisch moet ik eerlijk zeggen. Ik had al 17 jaar erg veel last mijn linker schouder en linker kant van mijn nek. Veel fysiotherapie gehad wat nooit lang werkte.
Bij mijn bezoek aan dhr. van den Berg bleek ik een beenlengteverschil te hebben van 3a4 cm! Dit is nooit eerder door een andere arts gezien. Na de behandeling van de atlas was mijn nekpijn direct weg. Mijn beenlengte was direct gelijk en nu een half jaar later merk ik nog steeds dat het werkt. Mijn lichaam moet nog steeds herstellen van het zo lang scheef staan, maar het verbetert nog steeds. Dat zou ook 6 tot 12 maanden duren.
Ik ben uiterst deskundig onderzocht en behandeld. Hij neemt veel tijd voor je, dat is heel prettig.
Ik zou de atlascorrectie door dhr. van den Berg zeker aanraden!

by Marvin on Atlascorrectie ter bevordering van rug, nek en hoofdpijn klachten
Zeer positief!

Nadat mijn vrouw een zeer positieve behandeling heeft ondergaan,  heb ik mij ook preventief laten behandelen.
Ik had verder in principe geen klachten, maar kwam er in de praktijk van de heer van den Berg achter dat ik een beenlengteverschil had van een kleine centimeter. Na de behandeling was mijn beenlengteverschil direct weg!
Dit merk ik nu wanneer ik langere tijd op 1 plek blijf staan. Ik heb niet meer de neiging om mijn benen te verzetten om mijn gewicht de ene keer op het ene been te laten rusten en daarna vervolgens weer op mijn andere been.
Ik ben zeer tevreden met de deskundigheid van de heer van de Berg en raad de behandeling zeker aan!

by Gisèle on Atlascorrectie ter bevordering van rug, nek en hoofdpijn klachten
nieuw toekomsperspectief

Na jaren dokteren, pijntjes hier pijntjes daar, extreme vermoeidheid en onderzoeken op alle mogelijke fronten werd mij de diagnose 'Fybromyalgie' in de schoot geworpen.
Wel fijn dat het een naam heeft maar dan nog is het de verzamelnaam voor ''We weten niet waardoor en ook niet waarom maar het is zo". 2 jaar geleden een revalidatie traject gevolgd om er mee te leren omgaan want Fybromyalgie wordt vooral gezien als een zorgziekte (te veel te lang en vooral voor een ander). Nu klopt dat ook wel in mijn geval en daar heb ik best wel wat inzichten door gekregen, maar dat ik er nu van opknapte ....nee in het geheel niet.
Zoals de meeste mensen heb ik vertrouwen in de medische wetenschap en liet ik mij vertellen dat pijnstilling, slaapmedicatie en acceptatie de enige verlichting waren voor mijn probleem en dat er verder weinig aan te doen was.
Via een tip van een collega en het nieuwe inzicht van het feit dat ik een Atlas heb (nooit van gehoord) ben ik bij Drs.Van den Berg terecht gekomen met het idee: 'baat het niet, het schaadt niet'.
Meteen was ik onder de indruk van zijn expertise en de manier hoe hij de zaken uitlegt; maar toen moest ik nog wel de behandeling ondergaan.
Ik bleek zo scheef als het maar kan en na de behandeling (niet voor watjes) naar huis met gemengde gevoelens.
De volgende ochtend/dag kon ik moeilijk geloven dat ik mijn lichaam niet voelde, alle pijn, ongemak, het was er niet.
Ik geloof het zelf niet maar het is echt zo.
Nu een paar weken later is het nog steeds zo.
Mijn toekomst ziet er nu anders uit, ik kan fysiek weer wat ik voorheen kon.
Maar het belangrijkste is dat je psychisch weer een leuker fijner mens bent ook voor je omgeving.
Jammer dat de reguliere medische wereld dit soort belangrijke behandelingen niet serieus neemt. Ik als leek/ maar nu ervaringsdeskundige, kijk er nu heel anders naar en vertel het graag aan wie het wil horen.
Bedankt! Van de 'gelukkigste vrouw' van Brabant.

by Lee Chin Heng, Ronald on Atlascorrectie ter bevordering van rug, nek en hoofdpijn klachten
Lee Chin Heng, Ronald

Dear Drs Wim,

Good morning to you !
I would like to thank you a million for the treatment on 30 June 2018. (I came from Singapore to KL to see you).
After 2 weeks, I feel a lot lot better though there are some new sensation or mild ache at different location.

Below are the obvious improvement of my body after the Atlaspro treatment.
1. My serious migraine (at the back of my head) which attack me ever 2-3 days per week, totally disappeared.
2. My lower back ache which attack me almost every day 5am in the morning has seen lots of improvement, 80% improved.
3. My joints pain (knee, shoulder, wrist, jaw). Wrist almost 90%, shoulder still remain unchanged, still pain when I lift my right hand.
4. My Nose Block ( 24 hours/7 days), now improve 50% ! I can sleep well without using nose spray or other method.
5. My neck can bend 90% perfect and feeling much looser than before.

Although I have some new sensation or mild ache after treatment, I am still feeling very very happy compare to before the treatment.
The ache is like 90% gone, except my left leg for the last 2 days and right shoulder still stubbornly having some ache when I lift my arm.

Again, I want to thank you very very much for the treatment. You have really save my life. Migraine alone, which was torturing me for the past few years is now gone.
My life improve a lot because of you.

Sincerely,

Lee Chin Heng, Ronald

by Doris Kaiser on Atlascorrectie ter bevordering van rug, nek en hoofdpijn klachten
ongelooflijk maar waar

Ik ben de afgelopen 10 jaar niet zonder pijn geweest. Het begon eigenlijk met het verdraaien van mijn knie bij het Salsa dansen. Ik ben bij ik weet niet meer hoeveel artsten en ziekenhuizen geweest maar overal zeiden ze tegen mij: Leert u maar ermee te leven er is niets aan te doen. Jarenlang heb ik Tramadol en zelf Oxicodon moeten nemen om te kunnen functioneren en ik was het spuugzat om aan de medicijnen te zitten en niet zonder te kunnen.
Dan was ik bij mijn favoriete kapper in Rozenburg en ze vertelde mij over haar man die aan verschrikkelijke hoofdpijn leed en die bij Wim van den Berg in Maassluis voor een Atlas Profilax behandeling was en nu bijna van zijn klachten af is. SUPER
Eind November 2018 was ik voor de eerste behandeling bij Jolanda Oosterwolde en voelde mij daarna al stukken beter. Gisteren op 17-12-2018 was ik voor de controle en Jolanda heeft mij nog een behandeling gegeven. Ik kan niet anders dan zeggen:
Wat een fantastische lieve vrouw en de Atlas Profilax is geen kwakzalverij maar een behandeling die ik zoals vele anderen alleen maar kan aanbevelen. Het HELPT!!!
Alleen omdat de artsen en de farmaceutische industrie hier niet aan kan tippen en vooral niet kan verdienen noemen ze het kwakzalverij - schamen zouden ze zich moeten.
Nogmaals mijn dank aan Jolanda en ik hoop dat anderen de moed niet opgeven maar de Atlas Profilax een kans.......

by Anita on Atlascorrectie ter bevordering van rug, nek en hoofdpijn klachten

15 jaar geleden heb ik een ongeluk gehad (whiplash)
Ik had vaak pijn, extreme moeheid, moeite met concentreren, kon geen geluiden verdragen.
Ongeveer 5 maanden geleden ben ik behandeld.
Wat een bijzondere gewaarwording nu..ik heb weinig pijn en weer energie.
Ik kan weer geluiden verdragen en een hele dag werken!
Wim, hartelijk bedankt voor de goede begeleiding tijdens en tussen de behandelingen en alle goeds toegewenst!

by Ellen on Atlascorrectie ter bevordering van rug, nek en hoofdpijn klachten
Helaas voor mij geen resultaat

Half jaar geleden hier een atlascorrectie ondergaan.
Helaas tot nu toe nog weinig verbetering gemerkt.

by Willem on Atlascorrectie ter bevordering van rug, nek en hoofdpijn klachten
Heel bijzonder

Ik heb precies 40 jr geleden bij een auto-ongeval nek letsel opgelopen oa whiplash. De jaren erna altijd hoofdpijn en een nek die niet goed draait. Na de eerste behandeling kon ik mijn nek weer goed draaien is de hoofdpijn veel minder geworden. Ik kreeg de weken erna wel veel pijn in de onderrug. Ben er nog niet maar heb wel goede hoop.

by Theodora on Atlascorrectie ter bevordering van rug, nek en hoofdpijn klachten

Nog 'n PS na mijn twee behandelingen met Wim vd Berg in mei en juni 2017 (mijn eerste ervaring had ik vrij kort erna al opgeschreven): Ik wist dat de resultaten niet 'onmiddellijk' konden zijn (daarvoor had mijn Atlas té lang verkeerd gestaan, met alle gevolgen van dien) maar in de 7 maanden sinds de 2e behandeling ben ik stapvoets weer meer en meer 'mezelf' geworden, en herken ik dat met blijdschap! We zijn er bijna, en ik weet nu dat we er gaan komen. Nogmaals bedankt, Wim!

by Gert van Wingerden on Atlascorrectie ter bevordering van rug, nek en hoofdpijn klachten
Onvoorstelbaar

Onvoorstelbaar hoe deze behandeling mijn rugklachten heeft weggenomen! Ik raad het iedereen aan om je te laten behandelen. Had ik het maar eerder gedaan. Ik sta iedere ochtend op zonder rugpijn!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»