Ervaringen uit mijn praktijk

Wat cliënten in hun evaluatie schreven, enkele weken na de behandeling:

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 41 reviews
Heel bijzonder

Ik heb precies 40 jr geleden bij een auto-ongeval nek letsel opgelopen oa whiplash. De jaren erna altijd hoofdpijn en een nek die niet goed draait. Na de eerste behandeling kon ik mijn nek weer goed draaien is de hoofdpijn veel minder geworden. Ik kreeg de weken erna wel veel pijn in de onderrug. Ben er nog niet maar heb wel goede hoop.

Nog 'n PS na mijn twee behandelingen met Wim vd Berg in mei en juni 2017 (mijn eerste ervaring had ik vrij kort erna al opgeschreven): Ik wist dat de resultaten niet 'onmiddellijk' konden zijn (daarvoor had mijn Atlas té lang verkeerd gestaan, met alle gevolgen van dien) maar in de 7 maanden sinds de 2e behandeling ben ik stapvoets weer meer en meer 'mezelf' geworden, en herken ik dat met blijdschap! We zijn er bijna, en ik weet nu dat we er gaan komen. Nogmaals bedankt, Wim!

Onvoorstelbaar

Onvoorstelbaar hoe deze behandeling mijn rugklachten heeft weggenomen! Ik raad het iedereen aan om je te laten behandelen. Had ik het maar eerder gedaan. Ik sta iedere ochtend op zonder rugpijn!

Voor en na de behandeling

Na veel jaren bij fisio, manuele therapie, cesar therapie en chiropraktie ben ik ontzettend blij dat ik bij u terecht ben gekomen. Voor de bahndeling werd ik dagelijks wakker met hoofdpijn en verschrikkelijke nekklachten, ik was hier door erg prikkelbaar en kon op deze jonge leeftijd niet doen wat een meisje van mijn leeftijd hoort te doen.Na deze behandeling heb ik 2 weken spierpijn gehad door mijn hele lichaam wat niet zo heel gek is. Ik had een flinke scheefstand. Ik heb vanaf baby af aan heupdisplasie en dit zal waarschijn een oorzaak zijn van mijn scheefstand.Ik ben inmiddels 3 weken verder en merk al heel veel verschil. Ik heb geen hoofdpijn meer, ik heb bijna altijd warme handen en voeten, mijn nek voelt voor 80 procent beter met hoe het voor de behandling was en ik ben niet meer prikkelbaar.Ik voel me sterker worden lichamelijk maar ook geestelijk.Al met al voel ik me zo veel beter als voorheen en raad ik dit mensen echt aan.Op naar een betere toekomst voor mijn lichaam

Atlascorrectie

Bedanjt voor de began delink!

Jarenlang ben ik onder behandeling geweest van manueel therapeuten omdat ik last van mijn nek had. Vooral bovenin, onder de schedelrand. Ik bleef doorzoeken naar een oplossing omdat ik niet iedere twee weken gekraakt wilde worden en dan nog niet lekker kunnen bewegen.Dagelijks had ik last van mijn nek, ik kon niet goed draaien met mijn hoofd en was mijn nek iedere avond aan het los maken(masseren)Mijn leven werd beïnvloed door mijn nekpijn.In juni ben ik behandeld door Dr. Van den Berg en gelijk na de behandeling voelde ik dat de nekspieren in mijn nek ontspannen waren, het voelde niet meer hard aan.De eerste week had ik een beetje een spierpijn gevoel maar daarna was het geweldig!Ik kon het haast niet geloven en durfde het ook bijna niet te geloven, ik voelde iedere dag aan mijn nek om te kijken of het niet toch weer terug kwam. Het is nu 3 maanden gelden dat ik behandeld ben en ik voel me nog steeds super. Ik kan rechtop lopen, mijn schouders zijn ontspannen en ook mijn nek kan ik goed bewegen. Ik heb geen therapeut meer nodig! Ik kan alles weer doen,ben pijnvrij en dat is een fantastisch gevoel.

Bijzonder goed

Na een hernia, twee meniscusoperaties en drie maal een operatie wegens blaasverzakking en van de ene specialist naar de andere gelopen te zijn, kreeg ik de diagnose poly-artrose en fibromyalgie. Ik kwam in een steeds somber wordend leven door die dagelijkse pijn. Ook alternatieve geneeswijzen geprobeerd omdat dat beter bij me past. Poly-artrose....mijn gewrichten zaten pijnlijk vast en ik moest er maar mee leren leven, zei de specialist. Op een gegeven moment kon ik mn nek niet meer draaien. Ik ben toen op internet gaan zoeken en kwam bij de Atlasprofilaxpraktijk van Wim van den Berg in Maasluis terecht. Na de behandeling merkte ik op weg naar huis al verschil. Ik kon voor het eerst sinds jaren m'n kiezen weer op elkaar zetten. Een dag voelde ik alsof ik geen vat had op mijn eigen lichaam en geest. Alsof ik buiten de werkelijkheid leefde. Het beurse gevoel in mn nek, dat was na 3 dagn weg. Elke dag had ik minder last van m'n gewrichten. Ik liep weer normaal ...en zelfs rechtop. Ook mijn nek kon ik weer draaien, zonder het gevoel te hebben dat ie af zou breken. Elke dag gaat het beter, ik voel mijn kracht weer terug komen. De pijn is nagenoeg weg. Ik kan nu bijna alles weer, wat ik de laatste 10 jaar niet heb gekund. Echt een hele bijzondere behandeling, ik zou het een liefdevolle reset willen noemen.Dr. Wim van den Berg is een prettige, zachtmoedige persoonlijkheid en ik ben hem onnoemelijk dankbaar voor het herstel dat door zijn behandeling teweeg is gebracht.Deze behandeling is voor mij een groot cadeau ...ik raad het iedereen in mijn omgeving aan.

Graag wil ik nog even mailen hoe het met mij gaat na de behandeling die ik bij u heb ondergaan. De behandeling heb ik ongeveer een halfjaar geleden ondergaan. N.a.v. een goede ervaring van mijn vriendin (Janneke Broere) ben ik bij u beland.Sinds basisschool leeftijd heb ik last van migraine aanvallen. Deze aanvallen beginnen met gezichtsverlies waarna er een zeer heftige hoofdpijn optreedt waardoor ik niet kan functioneren en alleen in een donkere kamer kan liggen. Dit duurt zeker een halve dag en soms een hele dag. Medicijnen: alleen een zetpil als de aanval begint.Na de puberteit werden de aanvallen minder en gemiddeld 2x per jaar. In 2013 tijdens de zomervakantie kreeg ik om de 3 dagen een aanval, eerder naar huis gekomen. Bij thuiskomst naar de huisarts waarvan ik beta blockers kreeg voorgeschreven. Dit hielp wel met het aantal aanvallen verminderen maar ik had er nog steeds last van en de medicijnen die ik kreeg voelden niet goed. Dit wil ik niet heel mijn leven slikken, dacht ik.Na de behandeling bij u heb ik geen 1x een aanval gekregen, niet bij rust, niet bij stress, niet rond het hardlopen, bij niets. Echt, het is super! Ik ben alles blijven doen wat ik voorheen deed.Wat een bevrijding om geen migraine aanval te krijgen en gewoon je kinderen kunnen verzorgen zonder hulp te hoeven inschakelen bij een aanval.Inmiddels heb ik meerdere vrienden en kennissen naar uw site verwezen.Marian Landman

15 juni 2017

Geachte heer van den Berg,

U behandelde mij vorige week woensdag en vroeg mij na een week even te laten weten hoe het ging en gaat.

De dag na de behandeling had ik vrij veel [spier-]pijn boven aan de nek [plaats van behandeling]. Behoorlijk [spier-]pijn en stijfheid in de onderrug. Beide zijn in de loop van enkele dagen steeds minder geworden. De derde dag had ik spierpijn tussen de schouderbladen. Ook dat ging na 1 à 2 dagen geleidelijk weer voorbij. Voorts had ik enkele dagen regelmatig kaakpijn. [Is ook weer veel minder nu].

Alle pijnen zijn min of meer verdwenen nu. Mijn lijf voelt soepeler.

U vroeg vorige week ook hoe het met Angèle gaat. Ik vertelde toen dat ze nog steeds recht staat. Het is ook zo dat haar behoorlijke scoliose inmiddels grotendeels verdwenen is! Ze is veel vrolijker en blijer en minder in weerstand en boosheid… Het lijkt een wonderbaarlijk grote verandering allemaal. Ze was er aan toe blijkbaar…!

Dank voor alles zover. Een goede reis naar Maleisië en een mooie en werkzame tijd aldaar.

Hartelijke groet,

Jeroen Vinken

Goedenavond,

Ik, Annelies heb met de heer Wim van den Berg afgesproken om na een week per e-mail te laten weten , hoe mijn bevindingen waren.

Woensdag de 7 de juni j.l. heb ik bij U een behandeling gehad. Mijn bevindingen zijn tot nu toe, dat ik in de eerste paar dagen een gevoel had dat mijn lichaam een reset onderging, en ik zelf geen grip had op mijn lichaam en geest.

Nu gaat het beter en ik durf het nog niet hardop te zeggen maar de pijn in mijn nek en schouders, zijn een stuk verminderd, ik kan mijn nek beter draaien , maar nog niet voldoende, het mooie weer speelt ook positief mee. Energie is daardoor ook beter.

Bij mijn man viel op, dat de trillingen in mijn gezicht weg zijn, na Uw behandeling. Er is duidelijk veel veranderd, ook al ben ik in het begin stadium. Ook de rest van mijn rug is aan het veranderen.

Met vriendelijke groet van Annelies Bosma, Garschagen

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»