Ervaringen uit mijn praktijk

Wat cliënten in hun evaluatie schreven, enkele weken na de behandeling:

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
Average rating:  
 53 reviews
by Anonymous on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

Het licht in mijn hoofd ging aan.
Enorme verlichting in de nek en schouders.
Een grote correctie van het lichaam,
rug, heup, knieën, alles deed de eerste weken pijn.
Daarna werd ik gedwongen in een betere houding,
door recht op te staan en te lopen.
Helder zicht, beter zien.
Niet echt meer duizelig geweest.
Ook mijn hoofd weer redelijk naar achteren kunnen buigen,
de schouders dragen zich zelf weer wat een opluchting.
Met recht gesproken, er viel een last van mijn schouders.

Minder positieve reactie, …. van voorbij gaande aard??
Nog wel een lichte herhaling van duizeligheid.
Gelukkig in een veel mindere mate.
Een paar keer per week duf wakker worden
en het idee te hebben ….. het komt toch niet terug?
Maar gelukkig na wat zalf massage en wat smeren met zalf 'counter pain'
en een warme das komt het fijne gevoel weer terug.
De tinnitus is ook erg wisselend, van zeer luid, tot fluisterend.

Hoort dit bij het regeneratie proces?
Vele jaren last gehad van duizeligheid, veel behandelingen ondergaan
bij de reguliere behandelaars, echter zonder succes.
Zoals u kunt lezen heeft de Atlas Profilas behandeling mij veel goeds gebracht.

Hartelijk bedankt voor de Atlas Profilax behandeling.

Vriendelijke groet,
J. de Weerd

by Greet Roosloot on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
het gaat veel beter!

Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben. Ik heb op het moment veel meer energie, geen pijn meer in nek en schouders en mijn ogen stralen weer, loop niet meer leeg als een luchtballon, kan beter met stress omgaan en mijn gezicht staat anders. Ik hoor het van iedereen.
Hoop dat het blijft, ik kan nog nauwelijks geloven na 18 jaar met whiplash klachten.
Dank je voor de behandeling en heb inmiddels je adres doorgegeven.
groet
Greet Roosloot

by Diana van Doorn on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
Mijn ervaring

Vrijdag 19 juli heb ik een atlas correctie ondergaan bij Wim van den Berg in Maassluis en deze hebben jullie gefilmd. Vanmorgen heb ik de controle behandeling gehad bij Wim en hij vroeg mij om u te mailen met hoe het met me gaat.
Na de atlas correctie behandeling was ik zo beduusd van het snelle resultaat, het lengte verschil van me benen en armen dat gelijk na de behandeling weg was. De pijn in me onderrug was weg. Toen ik ging lopen voelde ik dat ik stabieler op mijn benen stond, ik loop weer recht en dat is erg fijn.
Wim voelde ook dat ik last van me darmen had, ik had onregelmatige ontlasting, hiervoor kreeg ik pillen MA 505. Met het gebruik van deze pillen dagelijks 2 tabletten met lauw (gekookt) water, heb ik weer dagelijkse ontlasting in de ochtend en vaak meerdere keren per dag.
Na de behandeling is mijn nek 1,5 week beurs geweest. Ik ben de dag erna op vakantie gegaan met de auto, hier zag ik enorm tegenop, ik had al pijnstillers bij de hand maar dit was nergens voor nodig, deze reis is erg goed gegaan. Ik had geen last van me onderrug waar ik voorheen altijd last van had met een lange rit.
In de vakantie heb ik veel gewandeld, ben zelfs op rotsen wezen wandelen… zonder pijn en gemopper. Voorheen kon ik van dit soort activiteiten niet genieten.
Fietsen is ook veel fijner omdat ik weer recht op de fiets zit.
De controle vandaag was ook goed dus ik ben helemaal blij met het resultaat van mijn atlas correctie. Sinds de handeling gaat het erg goed met me!!

Groetjes,
Diana van Doorn

by Aaltsje on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
Atlas behandeling

Altijd een pijnlijke stijve nek en op een gegeven moment begon mijn rug ook pijnlijk en stijf te worden. Ik kon nooit lang stil staan op 2 benen.
Na de (stevige) behandeling voelt mijn nek en rug pijnloos aan, alles is veel soepeler.
Snachts geen pijnlijke nek meer tijdens het slapen. Mijn hoofd voelt weer vrij en licht.

Een echte aanrader!

by G de J on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten

Ik heb de behandeling ondergaan en heb een nieuw leven gekregen, geweldig ik kan alles weer.
Nu heeft mijn broer dezelfde klachten als ik maar hij heeft osteoporose mag hij deze behandeling dan ondergaan?

M vr gr.
G. de J.

by Manon on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
Aanrader!

Zes maanden geleden heb ik mijn atlas laten corrigeren. Op voorhand was ik wat sceptisch. Ik had al 17 jaar erg veel last mijn linker schouder en linkerkant van mijn nek. Veel fysiotherapie gehad wat nooit lang werkte.
Bij mijn bezoek bleek ik een beenlengteverschil te hebben van 3 á 4 cm! Dit is nooit eerder door een andere arts gezien. Na de behandeling van de atlas was mijn nekpijn direct weg. Mijn beenlengte was direct gelijk en nu een half jaar later merk ik nog steeds dat het werkt. Mijn lichaam is nog steeds aan het herstellen van het zo lang scheef staan, maar het verbetert nog steeds. Vooraf was ook aangegeven dat dit 6 tot 12 maanden kon duren.
Ik ben uiterst deskundig onderzocht en behandeld. Dhr. van den Berg neemt veel tijd voor je, dat is heel prettig. Ik zou de atlascorrectie zeker aanraden!

by Marvin on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
Zeer positief!

Nadat mijn vrouw een zeer positief was over de behandeling die ze heeft ondergaan, heb ik mij ook preventief laten behandelen.
Ik had in principe geen klachten, maar kwam er in de praktijk achter dat ik een beenlengteverschil had van een kleine centimeter. Na de behandeling was mijn beenlengteverschil direct weg! Dit merk ik nu wanneer ik langere tijd op 1 plek blijf staan. Ik heb niet meer de neiging om mijn benen te verzetten om mijn gewicht de ene keer op het ene been te laten rusten en vervolgens weer op mijn andere been. Ik ben zeer tevreden met de deskundigheid en raad de behandeling zeker aan!

by Gisèle on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
nieuw toekomsperspectief

Na jaren dokteren, pijntjes hier pijntjes daar, extreme vermoeidheid en onderzoeken op alle mogelijke fronten, werd mij de diagnose 'Fybromyalgie' in de schoot geworpen.
Fijn dat het een naam heeft, maar dan nog is het de verzamelnaam voor ''We weten niet waardoor en ook niet waarom, maar het is zo". Twee jaar geleden heb ik een revalidatietraject gevolgd om er mee te leren omgaan. Daar heb ik best wel wat inzichten door gekregen, maar dat ik er nu van opknapte … Nee, in het geheel niet.
Zoals de meeste mensen heb ik vertrouwen in de medische wetenschap en liet ik mij vertellen dat pijnstilling, slaapmedicatie en acceptatie de enige verlichting waren voor mijn probleem en dat er verder weinig aan te doen was.
Via een tip van een collega en het nieuwe inzicht van het feit dat ik een Atlas heb (nooit van gehoord) ben ik bij Drs. Van den Berg terecht gekomen met het idee: 'baat het niet, het schaadt niet'.
Meteen was ik onder de indruk van zijn expertise en de manier hoe hij de zaken uitlegt. Toen moest ik nog het onderzoek en de behandeling ondergaan. Ik bleek zo scheef als het maar kan. Na de behandeling (niet voor watjes) ben ik met gemengde gevoelens naar huis.
De volgende ochtend/dag echter kon ik moeilijk geloven dat ik mijn lichaam niet voelde: alle pijn en ongemak was weg. Ik kan het niet geloven, maar het is echt zo. Nu een paar weken later is het nog steeds zo.
Mijn toekomst ziet er nu anders uit, ik kan fysiek weer wat ik voorheen kon. En het belangrijkste is dat ik psychisch weer een leuker fijner mens ben, ook voor mijn omgeving.
Jammer dat de reguliere medische wereld dit soort belangrijke behandelingen niet serieus neemt. Ik als ervaringsdeskundige kijk er nu heel anders naar en vertel het graag aan wie het wil horen.
Bedankt! Van de 'gelukkigste vrouw' van Brabant.

by Lee Chin Heng, Ronald on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
Lee Chin Heng, Ronald

Dear Drs Wim,

Good morning to you !
I would like to thank you a million for the treatment on 30 June 2018. (I came from Singapore to KL to see you).
After 2 weeks, I feel a lot lot better though there are some new sensation or mild ache at different location.

Below are the obvious improvement of my body after the Atlas Profilax treatment.
1. My serious migraine (at the back of my head) which attack me ever 2-3 days per week, totally disappeared.
2. My lower back ache which attack me almost every day 5am in the morning has seen lots of improvement, 80% improved.
3. My joints pain (knee, shoulder, wrist, jaw). Wrist almost 90%, shoulder still remain unchanged, still pain when I lift my right hand.
4. My Nose Block ( 24 hours/7 days), now improve 50% ! I can sleep well without using nose spray or other method.
5. My neck can bend 90% perfect and feeling much looser than before.

Although I have some new sensation or mild ache after treatment, I am still feeling very very happy compare to before the treatment.
The ache is like 90% gone, except my left leg for the last 2 days and right shoulder still stubbornly having some ache when I lift my arm.

Again, I want to thank you very very much for the treatment. You have really saved my life. Migraine alone, which was torturing me for the past few years, is now gone.
My life improve a lot because of you.

Sincerely,

Lee Chin Heng, Ronald

by Doris Kaiser on Atlascorrectie ter verlichting (of verbetering) van hoofdpijn, nek- en rugklachten
ongelooflijk maar waar

Ik ben de afgelopen 10 jaar niet zonder pijn geweest. Het begon met het verdraaien van mijn knie bij het Salsa dansen. Ik ben bij ik weet niet meer hoeveel artsen en ziekenhuizen geweest. Overal zeiden ze tegen mij: ‘Leert u maar ermee te leven, er is niets aan te doen.’

Jarenlang heb ik de sterke pijnstillers Tramadol en zelfs Oxicodon moeten nemen om te kunnen functioneren. Ik was het spuugzat om aan de medicijnen te zitten en niet zonder te kunnen. Tot mijn favoriete kapper in Rozenburg en mij vertelde over haar man, die aan verschrikkelijke hoofdpijn leed. En die na een Atlaszone behandeling nu bijna van zijn klachten af is. SUPER!

Na mijn eerste behandeling in november 2018 voelde ik mij al stukken beter. Gisteren (17 dec. 2018) was ik voor de controle en ben ik nog een keer behandeld. Ik kan niet anders dan zeggen: de Atlaszone is geen kwakzalverij maar een behandeling die ik zoals vele anderen alleen maar kan aanbevelen. Het HELPT!!!
Alleen omdat artsen en de farmaceutische industrie hier niet aan kunnen tippen en vooral niet kunnen verdienen, noemen ze het kwakzalverij. Ze zouden zich moeten schamen.
Nogmaals mijn dank! En ik hoop dat anderen de moed niet opgeven, maar de Atlaszone een kans geven.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»