Ervaringen uit mijn praktijk

Wat cliënten in hun evaluatie schreven, enkele weken na de behandeling:

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 45 reviews
Lee Chin Heng, Ronald

Dear Drs Wim,Good morning to you !I would like to thank you a million for the treatment on 30 June 2018. (I came from Singapore to KL to see you).After 2 weeks, I feel a lot lot better though there are some new sensation or mild ache at different location.Below are the obvious improvement of my body after the Atlaspro treatment.1. My serious migraine (at the back of my head) which attack me ever 2-3 days per week, totally disappeared.2. My lower back ache which attack me almost every day 5am in the morning has seen lots of improvement, 80% improved.3. My joints pain (knee, shoulder, wrist, jaw). Wrist almost 90%, shoulder still remain unchanged, still pain when I lift my right hand.4. My Nose Block ( 24 hours/7 days), now improve 50% ! I can sleep well without using nose spray or other method.5. My neck can bend 90% perfect and feeling much looser than before.Although I have some new sensation or mild ache after treatment, I am still feeling very very happy compare to before the treatment.The ache is like 90% gone, except my left leg for the last 2 days and right shoulder still stubbornly having some ache when I lift my arm.Again, I want to thank you very very much for the treatment. You have really save my life. Migraine alone, which was torturing me for the past few years is now gone.My life improve a lot because of you.Sincerely,Lee Chin Heng, Ronald

ongelooflijk maar waar

Ik ben de afgelopen 10 jaar niet zonder pijn geweest. Het begon eigenlijk met het verdraaien van mijn knie bij het Salsa dansen. Ik ben bij ik weet niet meer hoeveel artsten en ziekenhuizen geweest maar overal zeiden ze tegen mij: Leert u maar ermee te leven er is niets aan te doen. Jarenlang heb ik Tramadol en zelf Oxicodon moeten nemen om te kunnen functioneren en ik was het spuugzat om aan de medicijnen te zitten en niet zonder te kunnen.Dan was ik bij mijn favoriete kapper in Rozenburg en ze vertelde mij over haar man die aan verschrikkelijke hoofdpijn leed en die bij Wim van den Berg in Maassluis voor een Atlas Profilax behandeling was en nu bijna van zijn klachten af is. SUPEREind November 2018 was ik voor de eerste behandeling bij Jolanda Oosterwolde en voelde mij daarna al stukken beter. Gisteren op 17-12-2018 was ik voor de controle en Jolanda heeft mij nog een behandeling gegeven. Ik kan niet anders dan zeggen:Wat een fantastische lieve vrouw en de Atlas Profilax is geen kwakzalverij maar een behandeling die ik zoals vele anderen alleen maar kan aanbevelen. Het HELPT!!!Alleen omdat de artsen en de farmaceutische industrie hier niet aan kan tippen en vooral niet kan verdienen noemen ze het kwakzalverij - schamen zouden ze zich moeten.Nogmaals mijn dank aan Jolanda en ik hoop dat anderen de moed niet opgeven maar de Atlas Profilax een kans.......

15 jaar geleden heb ik een ongeluk gehad (whiplash)Ik had vaak pijn, extreme moeheid, moeite met concentreren, kon geen geluiden verdragen.Ongeveer 5 maanden geleden ben ik behandeld.Wat een bijzondere gewaarwording nu..ik heb weinig pijn en weer energie.Ik kan weer geluiden verdragen en een hele dag werken!Wim, hartelijk bedankt voor de goede begeleiding tijdens en tussen de behandelingen en alle goeds toegewenst!

Helaas voor mij geen resultaat

Half jaar geleden hier een atlascorrectie ondergaan.Helaas tot nu toe nog weinig verbetering gemerkt.

Heel bijzonder

Ik heb precies 40 jr geleden bij een auto-ongeval nek letsel opgelopen oa whiplash. De jaren erna altijd hoofdpijn en een nek die niet goed draait. Na de eerste behandeling kon ik mijn nek weer goed draaien is de hoofdpijn veel minder geworden. Ik kreeg de weken erna wel veel pijn in de onderrug. Ben er nog niet maar heb wel goede hoop.

Nog 'n PS na mijn twee behandelingen met Wim vd Berg in mei en juni 2017 (mijn eerste ervaring had ik vrij kort erna al opgeschreven): Ik wist dat de resultaten niet 'onmiddellijk' konden zijn (daarvoor had mijn Atlas té lang verkeerd gestaan, met alle gevolgen van dien) maar in de 7 maanden sinds de 2e behandeling ben ik stapvoets weer meer en meer 'mezelf' geworden, en herken ik dat met blijdschap! We zijn er bijna, en ik weet nu dat we er gaan komen. Nogmaals bedankt, Wim!

Onvoorstelbaar

Onvoorstelbaar hoe deze behandeling mijn rugklachten heeft weggenomen! Ik raad het iedereen aan om je te laten behandelen. Had ik het maar eerder gedaan. Ik sta iedere ochtend op zonder rugpijn!

Voor en na de behandeling

Na veel jaren bij fisio, manuele therapie, cesar therapie en chiropraktie ben ik ontzettend blij dat ik bij u terecht ben gekomen. Voor de bahndeling werd ik dagelijks wakker met hoofdpijn en verschrikkelijke nekklachten, ik was hier door erg prikkelbaar en kon op deze jonge leeftijd niet doen wat een meisje van mijn leeftijd hoort te doen.Na deze behandeling heb ik 2 weken spierpijn gehad door mijn hele lichaam wat niet zo heel gek is. Ik had een flinke scheefstand. Ik heb vanaf baby af aan heupdisplasie en dit zal waarschijn een oorzaak zijn van mijn scheefstand.Ik ben inmiddels 3 weken verder en merk al heel veel verschil. Ik heb geen hoofdpijn meer, ik heb bijna altijd warme handen en voeten, mijn nek voelt voor 80 procent beter met hoe het voor de behandling was en ik ben niet meer prikkelbaar.Ik voel me sterker worden lichamelijk maar ook geestelijk.Al met al voel ik me zo veel beter als voorheen en raad ik dit mensen echt aan.Op naar een betere toekomst voor mijn lichaam

Atlascorrectie

Bedanjt voor de began delink!

Jarenlang ben ik onder behandeling geweest van manueel therapeuten omdat ik last van mijn nek had. Vooral bovenin, onder de schedelrand. Ik bleef doorzoeken naar een oplossing omdat ik niet iedere twee weken gekraakt wilde worden en dan nog niet lekker kunnen bewegen.Dagelijks had ik last van mijn nek, ik kon niet goed draaien met mijn hoofd en was mijn nek iedere avond aan het los maken(masseren)Mijn leven werd beïnvloed door mijn nekpijn.In juni ben ik behandeld door Dr. Van den Berg en gelijk na de behandeling voelde ik dat de nekspieren in mijn nek ontspannen waren, het voelde niet meer hard aan.De eerste week had ik een beetje een spierpijn gevoel maar daarna was het geweldig!Ik kon het haast niet geloven en durfde het ook bijna niet te geloven, ik voelde iedere dag aan mijn nek om te kijken of het niet toch weer terug kwam. Het is nu 3 maanden gelden dat ik behandeld ben en ik voel me nog steeds super. Ik kan rechtop lopen, mijn schouders zijn ontspannen en ook mijn nek kan ik goed bewegen. Ik heb geen therapeut meer nodig! Ik kan alles weer doen,ben pijnvrij en dat is een fantastisch gevoel.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»