Aanbevelingen van artsen en paramedici

Rotterdam, 26 september 2014

Ik heb ondertussen tientallen patiënten met diverse chronische nek- en rugklachten door drs Wim van den Berg met atlasprofilaxtherapie laten behandelen. Het effect was doorgaans zeer gunstig. Het ging om patiënten die al langdurig door fysiotherapeuten, manueel therapeuten en mensendieck therapeuten geen blijvend effect hebben kunnen bereiken. Na de atlas behandeling waren de klachten weg en geen paramedici meer nodig. Ook zie ik mijn patiënten met deze klachten niet meer terug.

De patienten zijn hoogopgeleide professionals, arbeiders uit de havens met zwaar lichamelijk werk en sporters. De resultaten van de atlas behandeling zoals uitgevoerd door Wim van den Berg zijn langdurig, de klachten recidiveren ook niet na 1,5 jaar, en zo duidelijk dat het zeker boven een placeboeffect uit steekt. Ik ben bereid een en ander verder toe te lichten aan collega-artsen.

Eva Ketzer, arts.

___

Den Haag, september 2011

L.S.

Mijn ervaringen met de Atlas profilax zijn tweeledig.

Ten eerste heb ik zelf een behandeling ondergaan waarvan het resultaat direct waarneembaar was. Meer ontspanning in de nek en schouderspieren, verdwijnen van lumbago en een aanzienlijke vermindering van Tinnitus.

Ten tweede ervaringen met eigen patienten:
Gezien mijn eigen goede ervaringen heb ik deze methode aanbevolen aan eigen patienten met diverse klachten. Ook mijn vrouw heb ik de behandeling aangeraden.

In meer dan 80% van de gevallen kreeg ik van deze patienten een positieve feedback, en in geen enkel geval een negatieve feedback. Wel enkele mensen die geen merkbaar resultaat hadden maar nimmer schade van de behandeling.

Ik beschouw het dan ook als een veilige methode die goede, concrete resultaten kan opleveren en ik zal deze methode zeker blijven aanbevelen aan patienten.

Met collegiale groet,

M.G. Klatte, arts.
Maziestraat 5
2514 GT Den Haag
Nederland

___

Lelystad, 6 september 2011

Verklaring

De methode Atlasprofilax ken ik uit eigen ervaring en van ervaringen van patiënten. Het is een ongevaarlijke methode die veel mensen van langdurige klachten van hoofd- en nekpijn en concentratiestoornissen af kan helpen. De resultaten van deze methode zijn bij meer dan 80 % van de mensen langdurig: Ze rapporteren maanden na de behandeling nog steeds klachtenvrij te zijn.
Aangezien meerdere patiënten vóórdat ze de Atlasprofilax methode hebben toegepast vele andere methoden hebben geprobeerd en pas bij de Atlasprofilax blijvende resultaten geboekt hebben, berusten de effecten ervan niet op het placebo-effect.

Gerrit Jan Gerritsma, arts
Rivierenlaan 258
NL 8226 LH Lelystad
tel. 0320-218081

___

Lelystad, 18 september 2014

Bij deze nog mijn ondersteuning voor de atlasprofilax behandelingen.

Ik ben zelf behandeld, en heb maandenlang goed resultaat ondervonden: geen nekpijn meer.

Ik heb het aan een aantal (uit mijn hoofd ± 16) patiënten aangeraden en heb bij enkele van hen heel goede resultaten gezien. Bijvoorbeeld een meisje dat na de atlasbehandeling geen migraine meer had, een man wiens lage rugpijn verdwenen was. Al met al is het zeker een zinvolle behandeling.

Gerrit Jan Gerritsma, arts
Rivierenlaan 258
NL 8226 LH Lelystad
tel. 0320-218081

___

London, 15th December 2011

To whom it may concern:

I am writing this letter in recommendation of Atlas Profilax. As a Medical Practitioner in the UK working in a Diagnostic Clinic, we specialise in diagnosis and treatment of serious chronic illness. I have personally had treatment in Mar/Apr 2011 by Dr Wim van den Berg; an Atlas Profilax therapist trained by Mr. Schumperli from Switzerland. I came to this session suffering chronic nek pain after childhood trauma.

The session began with a thorough clinical assessment of structure, gait, posture and manual examination. Distinct exposition of imbalance in range of movement and pain provided a baseline for treatment. Treatment involved massage to loosen the tissue and a small electrically driven percussive device guided carefully by the practitioner, Wim, to move the First Cervical Vertebra C1 on its rotational axis into a position of comfort. Response was immediate with elimination of all symptoms, imbalances and liberation in posture and fait which I had not known for many years. A precautionary follow up assessment one week later, as per Dr Schumperli, confirmed that the adjustment had held.

As a result of this profound response and the apparent permanence of the result I have without hestitancy recommend about twenty patients to Wim’s colleagues and other of Dr Schumperli’s registered practitioners. To date all patients responses have been positive. I also understand practitioners are required to attend frequent updates and conventions to discuss cases and treatment developments which then provides further security for patients. In summary, I believe my treatment by Wim van den Berg to be representative of the treatment standard as set by therapists trained by Mr Schumperli of Switzerland – the standard for his registered Practitioners of Atlas Profilax.

Yours sincerely,

Dr Anthony Soyer MB,BS

___

Seelisberg, 18. Dezember 2011

Im Herbst 2006 wurde ich nach der AtlasProfilax Methode von Herrn Schümperli behandelt. Bei dieser Behandlung handelt es sich lediglich um eine einfache Form der Nackenmassage, die keinerlei Nebenwirkungen hat.

Mit freundlichen Grüssen,

Dr. med. Oliver Werner

___

Amersfoort, 25 oktober 2014

Graag laat ik je even schriftelijk weten wat mijn bevindingen zijn met de atlasprofilax.

Mijn klachten waren in de loop van de afgelopen 35 jaar langzaam toegenomen. Dat waren: hoofdpijn, nekpijn, migraine en toenemende pijn in schouders, rug, heupen, bovenbenen en armen.

Ik had intussen geleerd zelf mijn triggerpoint plekken te behandelen, maar moest dat altijd blijven doen omdat een pijnplek die erbij kwam, een kwetsbare plek bleef. Oefeningen bij een medisch trainingscentrum gaven ook geen echte verbetering van mijn pijnklachten.

Behandelaars gaven altijd aan dat er een trauma aan mijn klachten ten grondslag moest liggen. Op de leeftijd van 14 jaar ben ik van zo’n 2,5 à 3 meter hoog op mijn hielen gevallen en doorgeklapt op mijn acherhoofd, dus dat zou een oorzaak kunnen zijn.

Op 9 september 2014 ben ik behandeld, dat was een pijnlijke ervaring.

Maar onmiddellijk daarna had ik het gevoel dat ik “anders in mijn lichaam” zat. Ik kon ineens zonder blokkade en pijn mijn hoofd ver naar rechts draaien. Mijn rechter nordic walkingstok had ik-altijd zo’n 5 cm hoger staan dan de linker, omdat dat voelde alsof ze even hoog stonden.

De eerstvolgende keer dat ik ze gebruikte, voelde dat hoogteverschil als ongelijk en moest ik ze even hoog zetten. Ik heb toen 3 uur gewandeld zonder noemenswaardige pijn, terwijl ik nooit langer dan een uur kon lopen, omdat ik dan teveel pijn kreeg, die niet meer wegtrok in de dagen erna.

Op 21 oktober nacontrole gehad, waarbij bleek dat de atlas goed stond.

Ik voel wel dat het goed is een aantal massages te nemen omdat spieren natuurlijk lang verkrampt zijn geweest. Maar dit wordt in de folder ook aangeraden. Al met al ben ik zeer tevreden over de behandeling en heb ik het vertrouwen dat het resultaat blijvend is.

Ik ben dan ook zeker van plan cliënten die dit soort pijnklachten hebben, aan te raden bij Wim’s Praktijk langs te gaan voor een controle van hun atlaspositie.

Positief daarbij vind ik dat de behandeling eenmalig is. Dat maakt het ook toegankelijk voor patiënten.

Nogmaals mijn dank voor de atlasprofilax behandeling en ik hoop dat in de toekomst ook cliënten van mij geholpen worden.

Met vriendelijke groet,

Wilma de Leede,
Praktijk voor Gestalttherapie en geestelijke begeleiding.

___

Dieren, 25 Augustus 2014

Ruim ander halfjaar geleden ben ik bij Wim van den Berg voor een altlasprofilax behandeling geweest, 2 consulten.

Dit is mij zeer goed bevallen. Daar mijn werkzaamheden vooral als pedicure(voorovergebogen houding) en als masseuse, mij veel spanning gaf op nek en wervelkolom ter hoogte van de schouderbladen, zijn deze klachten blijvend met 85% verminderd.

Ik werk 4 volle dagen in de week, dus dit was wel heel erg welkom.

Hiervoor liep ik veel bij de manueel therapeut, fysiotherapie en de chiropraktor, wat wel tijdelijk hielp maar niet zo permanent als de atlasprofilax methode.

Jaya Anema, pedicure en massagetherapeut.

___

Capelle aan den IJssel, 21 oktober 2014

Ik ben oorspronkelijk gediplomeerd docente Lichamelijke Opvoeding en inmiddels werkzaam als trainer/coach voor persoonlijke ontwikkeling voor mensen met stressklachten en burn outs.

Zelf heb ik op mijn 18e (ben nu 38) een nektrauma opgelopen toen ik in de Alpen met mijn mountainbike over de kop vloog met 65km/uur. Mijn nek is door een regulier fysiotherapeut gemasseerd en na 3 maanden was ik er redelijk bovenop. Ik ben toen aan de Sportacademie in Tilburg gestart. In het derde jaar (1997) ben ik volledig geveld door een hernia in mijn onderrug (L5-S1). Op advies van de behandelend neuroloog lag ik 3 weken 100% plat. Dit resulteerde in een nagenoeg 100%  afname van de pijn. En ik vervolgde mijn opleiding. In de periode 2000-2012 ben ik nooit geheel klachtvrij geweest en ben ik vervolgens nog 4 maal op een zelfde wijze gevloerd geweest.

Verschillende malen een MRI/cortison-injecties gehad en telkens de vraag of ik toch niet geopereerd wilde worden. Hiervoor heb ik niet gekozen.

In juli 2012 (13-20 weken zwanger) heb ik mijn laatste hernia periode gehad. Ik kwam terecht bij een Manueel Therapeut volgens de Meijer methode (rechtzetten van de nek door middel van de klassieke ‘kraken’) en ik was in no time weer redelijk mobiel. Deze methode heb ik vervolgens echter 2 tot 6 wekelijks moeten herhalen om de klachten hanteerbaar te houden. Via via kwam ik bij Wim van den Berg terecht en in overleg met de Meijer-therapeut ben ik er naar toegegaan onder het motto ‘baat ’t niet, dan schaadt ’t niet’. Voor mij is deze methode ongelooflijk effectief gebleken!

Sinds augustus vorig jaar en de terugkom behandeling in november daarna zijn deze klachten weg. Ook mijn achillespeesreflex is hersteld en het krachtverlies in mijn uitstralingsbeen is teniet gedaan.

Waar ik mijn rechterbeen voor de behandeling tot passief tot 45% gestrekt kon laten liften, heb ik nu weer een bereik van 90%.

Ik ben heel blij met de behandeling die ik van Wim van den Berg heb gekregen!

Ragma Sijstermans, trainer/coach.

___

Haarlem, 29 augustus 2014

De atlasprofilax methode is heel effectief en bij juiste toepassing m.i. ongevaarlijk.

Röntgen: Zoals vaak, kan niet altijd alles gezien worden op röntgen. De hele kleine verschuivingen zijn moeilijk zichtbaar, maar kunnen wel de nodige kiachten veroorzaken.

Ervaring: Mijn eigen ervaring is dat het wel een indringende doch goed te doorstane behandeling is. Ging bij mij gepaard met heftige emotie, die zoals bekend ook vast kan gaan zitten in spier- en bindweefselstructuren. Het heeft me emotioneel stabieler en sterker gemaakt.

Op fysiek gebied is een altijd aanwezige brandende pijn in linkerschouder verdwenen.

Verder weet ik van veel klanten die wij doorsturen dat ze het jammer vinden dat ze dit niet veel eerder geweten hebben. Klachten als hoofdpijn, rug-/schouderpijnen, slapeloosheid en depressieve gevoelens zijn sterk verminderd of verdwenen.

Ineke op den Vries, holistisch therapeute.

___

Rijswijk, september 2014.

Mijn achtergrond: 10 jaar zelfstandige fysiotherapeutische praktijkvoering in Rijswijk.

Een aantal jaren geleden kwam ik in contact met Wim van den Berg via een collega therapeut. Ik ben naar Wim toe gegaan en heb de behandeling ondergaan. De eerste effecten waren duidelijk. Ik heb nog even rustig in mijn auto gezeten om de effecten uit te laten werken voordat ik ben gaan rijden. Ik voelde een bloedstroom naar mijn hoofd vanuit mijn cervicale wervelkolom zoals ik deze nog niet eerder heb gevoeld. Het voelde alsof het eindelijk weer stroomde!

Toen ik dezelfde avond in mijn bed ging liggen kon ik eindelijk weer op mijn buik liggen met mijn hoofd naar elke willekeurige zijde. Dit kon ik hiervoor absoluut niet! Dit is nu nog steeds het geval.

Na 2-3 maanden viel mij op dat ik minder last van mijn onderrug had, waar ik eigenlijk niet op had gerekend, maar duidelijk had deze behandeling effect op mijn hele wervelkolom! Ik was erg blij met de behandeling.

Ik heb vele patiënten en collega therapeuten naar Wim van den Berg gestuurd, en zij waren allen tevreden met het resultaat. Zij sturen nu inmiddels ook mensen naar hem toe.

Wouter van der Heijden, fysiotherapeut.

___

Alphen aan de Rijn, 26 augustus 2014

De aanleiding voor het consult waren mijn klachten van hoge rugpijn en slecht slapen.

De hoge rugpijn was met name vervelend na een dag werken. Ik ben verpleegkundige en dat vraagt fysiek veel van je lichaam.

Op 18 april 2012 had ik mijn afspraak bij Wim van den Berg voor de atlascorrectie. Tijdens het consult bleek dat mijn hoofd verder naar rechts dan naar links kon draaien.

De atlascorrectie heb ik als zeer professioneel en zorgvuldig ervaren.

Direct na de atlascorrectie kon mijn hoofd zowel rechts als links even ver bewegen en voelde de beweging soepeler aan. Ook liep ik direct soepeler. Het slapen ging na de atlascorrectie veel beter.

Bij de controle op 1 mei 2012 bleek dat de atlas goed stond.

Mijn ervaring met de atlascorrectie is dus erg positief.

Het slapen gaat nog steeds goed en van hoge rugpijn heb ik geen last meer. Hierdoor functioneer ik ook goed in mijn werk.

Janny Teunissen-van Manen, Voedingsdeskundige en verpleegkundige.

___

Utrecht, 29 augustus 2014

Ik heb ongeveer een jaar geleden zelf de Atlasprofilax behandeling gehad, omdat ik klachten had overgehouden aan een whiplash. Ik heb baat gehad van deze behandeling. Er heeft aantoonbaar een fysieke verandering plaatsgevonden. Dit blijkt uit het feit dat ik geen zooltjes in mijn schoenen meer hoef te dragen en dat mijn nek bij bepaalde bewegingen geen ‘schurend’ geluid meer maakt.

Ik heb andere personen ook doorverwezen naar deze methode en ik heb daar alleen maar positieve reacties op gekregen.

Ik ben van mening dat het placebo-effect 1) niet als negatief moet worden beoordeeld, omdat het menselijk lichaam een sterk zelf herstellend vermogen heeft en mentale aspecten daarbij ook van invloed kunnen zijn en 2) zoals gezegd, heeft mijn lichaam een aantoonbare fysieke verandering ondergaan die niet kan worden verklaard door een ‘placebo-effect’.

Martin Jager, Body-Stess Release therapeut.

___

Heerle, 23 oktober 2014

Mijn naam is Ruud van Weil, natuurgeneeskundige, psychotherapeut en coach van beroep. Dertig jaar praktijkervaring. Vele jaren heb ik intensief gesport, in 2001 verhuisden we naar een buitengebied en stopte ik met sporten. Tijdens het grasmaaien was ik gewend een 80 kilo zwaar betonnen beeld te verplaatsen om het gras aldaar te maaien. Doordat ik jaren niet meer sportte ging ik in 2004 flink door mijn rug. In die mate dat ik na 2 weken plat op bed moest liggen en daarna nog 6 weken in een rolstoel zat. De klacht was spit (lumbago). Niet zozeer erg schadelijk maar uiterst pijnlijk. In al die jaren daarna was ik gewend om zeker 1 à 2 maal per jaar deze klacht in behoorlijke mate terug te krijgen waarbij ik dan altijd minimaal een week plat moest liggen en dan naar een langzaam herstel ging. Ik heb vele therapieën gedaan o.a. massage, osteopathie, body stressrelease etc. Al deze therapieën gaven weliswaar wat verlichting en de spit kwam eenmaal per jaar terug i.p.v tweemaal.

In 2012 heeft Drs. Wim van de Berg mijn atlas recht gezet. Intense en fijne ervaring en voelde me weken lang energiek. Na deze eenmalige behandeling heb ik geen enkele klacht met mijn rug meer gehad. Ook geen ‘dreigend gevoel’ van de spit kan er weer inschieten zoals ik dat wel altijd gewend was. Daarnaast ben ik me energieker blijven voelen. Een geweldige ervaring! U begrijpt hoe tevreden ik ben als zelfstandig ondernemer.

Ruud van Well, natuurgeneeskundige.

___

Dieren, 15 oktober 2014

Toen ik van het bestaan van Atlasprofilax hoorde, en dat het geboorteproces een scheefstand van de atlas kan veroorzaken, wist ik dat ik voor mijzelf en mijn kinderen een afspraak wilde maken.

Zomer 2013 zijn wij voor behandeling bij Wim van den Berg geweest. Mijn dochter (toen 10) is geboren met een vacuümextractie. Als baby huilde ze veel, maar fysiek was er niets aan de hand werd gezegd.

Op de leeftijd van 10 had zij geen specifieke klachten. Na de behandeling merkte zij bij het lopen echter direct dat het voelde alsof haar ene been langer was geworden. Er was dus wel degelijk een scheefstand.

Mijn zoon (toen 9) is heel snel geboren. Toen hij begon te lopen viel hij heel vaak op zijn hoofd waarbij zijn nek ook veel te verduren kreeg. Op de leeftijd van 9 had hij geen specifieke klachten. Hij is nu wel veel stabieler, zowel fysiek als mentaal.

Ikzelf (toen 48) had allerlei vage klachten.

Was heel vaak moe.
Had last van tinnitus.
Was soms zomaar even duizelig of licht in het hoofd.
Kon nog geen uur autorijden want dan viel ik bijna in slaap.
Voelde en hoorde vaak een knak in mijn nek als ik mijn hoofd draaide.
Kon soms ineens boos uitvallen.
Kon geen harde geluiden verdragen.
Had last van mijn linker knie.

Direct na de behandeling voelde ik dat één been langer leek te zijn geworden. Mijn knieklachten verminderden en zijn nu over.

In de auto terug naar huis had ik zin om de radio keihard aan te doen. En dat vond ik heerlijk! Ik had de muziek gemist. Maar veel belangrijker: ik kon het verdragen als mijn kinderen opgewonden aan het vertellen waren!

Ook kon ik mijn hoofd beter naar links en rechts draaien bij het autorijden en achteruitrijden. En ik kon langer achter het stuur blijven zitten zonder slaperig te worden. Op de tinnitus na, en af en toe een knakje in mijn nek als ik gespannen ben, zijn nu alle klachten verdwenen.

Ineke Rozendal, therapeute.

___

Den Haag, 23 oktober 2014

Tijdens mijn pubertijd zeer veel last gehad van rugpijn, met name de onderrug. Hiervoor fysiotherapie, Mensendieck en houdingsgym gevolgd, met weinig resultaat. Door de huisarts doorverwezen naar de orthopeed, hier werd middels een röntgenfoto de diagnose scoliose, kyfose en lordose vastgesteld. Oplossing: een verhoging van 2 cm onder mijn linkervoet. Direct naar de orthopedisch schoenmaker en onder mijn schoen werd 1 cm geplakt en ik kreeg een zool in de schoen (bij mijn hak) van 1 cm. Problemen en pijnklachten verdwenen direct!

In al die jaren heb ik heel wat schoenen naar de orthopedisch schoenmaker gebracht wat mij honderden euro’s heeft gekost. Pas vanaf 2,5 cm wordt dit vergoed door de zorgverzekering, ik moest alles dus zelf betalen.

Als ik zonder schoenen liep stond ik scheef, zowel mijn bekken als kniehoogte tussen links en rechts.

Via internet de Atlasprofilax methode tegen gekomen en hier veel over gelezen, waaronder de nodige ervaringen van mensen. Wim van den Berg zat het meest dichtbij en ik heb bij hem een afspraak gemaakt. Op 30-08-2011 heb ik mijn Atlas laten corrigeren. Direct na de behandeling vroeg Wim mij een stukje te lopen, op sokken. Ik liep recht! Mijn orthopedische schoenen niet aangedaan en ik ben op sokken naar mijn auto gelopen en heb zo teruggereden. Sindsdien heb ik mijn aangepaste schoenen nooit meer aan gehad en kan ik op gewone schoenen lopen en sporten.

Ook is mijn nek veel mobieler geworden en kan ik verder naar links en rechts kijken. Omdat ik zo enthousiast was heb ik heel veel mensen doorverwezen, deels vanuit mijn privé omgeving, maar ook veel mensen vanuit mijn natuurgeneeskundige praktijk Pro Active Medicine.

Wouter de Jong, Voedingsdeskundige.

___

15 oktober 2014

Graag wil ik nog even mailen hoe het met mij gaat na de behandeling die ik bij u heb ondergaan. De behandeling heb ik ongeveer een halfjaar geleden ondergaan. N.a.v. een goede ervaring van mijn vriendin (Janneke Broere) ben ik bij u beland.

Sinds basisschool leeftijd heb ik last van migraine aanvallen. Deze aanvallen beginnen met gezichtsverlies waarna er een zeer heftige hoofdpijn optreedt waardoor ik niet kan functioneren en alleen in een donkere kamer kan liggen. Dit duurt zeker een halve dag en soms een hele dag. Medicijnen: alleen een zetpil als de aanval begint.

Na de puberteit werden de aanvallen minder en gemiddeld 2x per jaar. In 2013 tijdens de zomervakantie kreeg ik om de 3 dagen een aanval, eerder naar huis gekomen. Bij thuiskomst naar de huisarts waarvan ik beta blockers kreeg voorgeschreven. Dit hielp wel met het aantal aanvallen verminderen maar ik had er nog steeds last van en de medicijnen die ik kreeg voelden niet goed. Dit wil ik niet heel mijn leven slikken, dacht ik.

Na de behandeling bij u heb ik geen 1x een aanval gekregen, niet bij rust, niet bij stress, niet rond het hardlopen, bij niets. Echt, het is super! Ik ben alles blijven doen wat ik voorheen deed.

Wat een bevrijding om geen migraine aanval te krijgen en gewoon je kinderen kunnen verzorgen zonder hulp te hoeven inschakelen bij een aanval.

Inmiddels heb ik meerdere vrienden en kennissen naar uw site verwezen.

Marian Landman.

___

15 juni 2017

Geachte heer van den Berg,

U behandelde mij vorige week woensdag en vroeg mij na een week even te laten weten hoe het ging en gaat.

De dag na de behandeling had ik vrij veel [spier-]pijn boven aan de nek [plaats van behandeling]. Behoorlijk [spier-]pijn en stijfheid in de onderrug. Beide zijn in de loop van enkele dagen steeds minder geworden. De derde dag had ik spierpijn tussen de schouderbladen. Ook dat ging na 1 à 2 dagen geleidelijk weer voorbij. Voorts had ik enkele dagen regelmatig kaakpijn. [Is ook weer veel minder nu].

Alle pijnen zijn min of meer verdwenen nu. Mijn lijf voelt soepeler.

U vroeg vorige week ook hoe het met Angèle gaat. Ik vertelde toen dat ze nog steeds recht staat. Het is ook zo dat haar behoorlijke scoliose inmiddels grotendeels verdwenen is! Ze is veel vrolijker en blijer en minder in weerstand en boosheid… Het lijkt een wonderbaarlijk grote verandering allemaal. Ze was er aan toe blijkbaar…!

Dank voor alles zover. Een goede reis naar Maleisië en een mooie en werkzame tijd aldaar.

Hartelijke groet,

Jeroen Vinken

___

15 juni 2017

Goedenavond,

Ik, Annelies heb met de heer Wim van den Berg afgesproken om na een week per e-mail te laten weten , hoe mijn bevindingen waren.

Woensdag de 7 de juni j.l. heb ik bij U een behandeling gehad. Mijn bevindingen zijn tot nu toe, dat ik in de eerste paar dagen een gevoel had dat mijn lichaam een reset onderging, en ik zelf geen grip had op mijn lichaam en geest.

Nu gaat het beter en ik durf het nog niet hardop te zeggen maar de pijn in mijn nek en schouders, zijn een stuk verminderd, ik kan mijn nek beter draaien , maar nog niet voldoende, het mooie weer speelt ook positief mee. Energie is daardoor ook beter.

Bij mijn man viel op ,dat de trillingen in mijn gezicht weg zijn, na Uw behandeling. Er is duidelijk veel veranderd, ook al ben ik in het begin stadium. Ook de rest van mijn rug is aan het veranderen.

Met vriendelijke groet van Annelies Bosma. Garschagen.

___

Aanbevelingen in het Duits

AtlasPROfilax Aanbeveling Dr. Yvette Oliver

AtlasPROfilax Aanbeveling Dr. med. A Morgenstern

AtlasPROfilax Aanbeveling Vitaly V. Kataev, Doktor der Medizin, Neuroloog, St. Petersburg

AtlasPROfilax Aanbeveling Dr. med. Darjo Sučević
Neuroloog, Kroatië

AtlasPROfilax Aanbeveling Arief Hermansjah, Indonesië

Ervaring met de AtlasPROfilax-Methode MUDr. Renata Filipová, Praag