Ervaringen uit mijn praktijk

Wat cliënten in hun evaluatie schreven, enkele weken na de behandeling:

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 30 reviews
atlas behandeling opheffen lage rugklachten

Na mijn zwangerschap 32 jaar geleden bleef ik lage rugklachten houden. Huisarts zei toen dat ik er maar aan moest wennen. In 2015 kon ik geen 3 km meer lopen zonder stuk te gaan van de pijn. Als nieuwe cliënt bij een biologisch tandarts werd ik getest en kwam er naar voren dat ik een atlascorrectie nodig had. Zij adviseerden Drs. Wim van den Berg, na de behandeling trad langzaam maar zeker verbetering in en nu kan ik iig weer 10 km lopen zonder pijn klachten in mijn rug. Het is een pittige behandeling die uitwendig wordt toegepast, maar er komt geen verdoving of mes aan te pas. De eerste dagen zit je even "vreemd in je vel", maar toch voelt goed. Je nek gebied voelt als één grote blauwe plek. Maar daarna komen er diverse momenten waarop je bewust wordt, hé dit voelt beter of dat pijngevoel is weg.Hopelijk vinden nog veel mensen de weg naar de Atlas profilax therapie zodat hun leven weer klachtenvrij wordt.

Sinds mijn 28e jaar heb ik nekproblemen en de laatste drie jaar heb ik hierdoor ook duizeligheid, daar is ook brommen in de oren bijgekomen dit gaat dag en nacht door.Ik heb heel veel ziekenhuizen bezocht en men vond geen aanwijzende oorzaak.Via mijn schoonzoon ben ik bij Drs. van de Berg terecht gekomen, deze heeft mij behandelt en mijn duizeligheid is zo goed als verdwenen ook met het brommen in de oren gaat het veel beter. Als het weer een beetje minder gaat laat ik mij weer behandelen en ben ik weer zo goed als nieuw. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen en mij heb laten behandelen door Drs. van de Berg

Correction of upper and lower back pain

Since my correction a few weeks ago, I do not have any upper and lower back pain like I used to have. Drs. van den Berg is not only very professional but he is also a very wise and kind soul. Thank you Drs. van den Berg!

Zoeken beloond, het kan dus wel.

Beste lezer,

Mijn naam is Jos.
Ik heb in 1988, bij een auto ongeval, een whiplash gehad.
Daarvan kreeg ik hoofdpijn en nekpijn klachten.

Ik heb de nodige doktoren en behandelaars bezocht. Ik ben zelfs, op zoek naar genezing. bij behandelaars in Engeland, Duitsland, India, Israël en de Philippijnen geweest.

Begin 2016 hoorde ik bij toeval van "atlascorrectie" Ik ben toen bij een behandelaar in de provincie Utrecht terecht gekomen. Na zijn correctie had ik een week lang een "aha erlebnis" Echter kreeg ik alle klachten weer snel terug.

Op een festival met Pinksteren Raakte ik in gesprek met iemand die een "atlascorrectie" van Dr. van den Berg had gehad.
Hij vertelde me hoe het zijn leven, maar ook van enkele van zijn familie leden had veranderd.
Dit motiveerde mij om toch nog de behandeling van Dr. van den Berg te proberen.

Ik ben in augustus voor de eerste keer geweest. De behandeling was helemaal anders dan de behandeling die ik in Utrecht had gehad.
Bij zat alles zo vast, dat de behandeling erg pijnlijk was.

Ook na de behandeling is nog niet alles meteen in orde.
Mijn nekspieren leken er alles aan te doen om de situatie van voor de correctie te doen terug brengen. en nu nog heb ik soms dat gevoel. Er gebeurd van alles met je.
Het is een proces waar je even door heen moet.

Maar de beloning is er dan ook naar. Geen hoofdpijn meer, rust in mijn hoofd en lijf en meer energie. Ook de spierpijn neemt gelijkelijk steeds meer af.
Ik ben onnoemelijk blij dat ik me door Dr. van den Berg heb laten behandelen.
En het proces is bij mij nog steeds gaande. Dus ik verwacht nog meer positieve uitwerkingen.

Ook wil ik hierbij Dr. van den Berg complementeren voor zijn betrokkenheid, de tijd die hij voor zijn patiënten neemt en de rust die hij hier bij uitstraalt.

Ik kan iedereen van harte aanraden om zich door Dr. van den Berg te laten behandelen.


Dr. van den Berg heel erg bedankt.

Na twee jaar last te hebben gehad van dagelijkse spanningshoofdpijn en allerlei soorten medicijnen geprobeerd te hebben, ben ik bij Dhr. Van den Berg langsgegaan om mijn atlas te laten corrigeren. Direct na de behandeling was mijn hoofdpijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Nu, een aantal weken later, heb ik sporadisch last van hoofdpijn. Tevens slaap ik makkelijker in en word ik minder snel wakker. Ontzettend bedankt!

Extraordinary

As an update I wanted to send you through an e-mail confirming the extraordinary difference the Atlas Profilax treatment you gave me has made.
From a physical aspect, the treatment has made a difference to posture, general balance and what is quite remarkable, NO joint pain at all. Very occasionally I get a low back pain but this goes very quickly. Also, for me, the most fundamental changes have been at a much deeper psychological level. I have always been a person who runs on 'overload' most of the time and perhaps is able to get a little out of 'perspective'. I now, however, feel much calmer generally and have a higher level of tolerance and understanding. I cannot recommend this treatment highly enough .

Zoveel verbetering

Het gaat gewoon goed nu !

Met mijn nek/schouder gaat het de laatste 3 weken heeeeel goed nu, pak steeds meer dingen op, steeds meer dingen kan ik weer zelf.

Waar ik op moet letten (waar ik nooit geen erg in/ of last van had) is dat de nekpartij altijd koud is, ik heb het zelden of nooit koud dus heb/ had daar geen erg in.

Ook doordat het goed gaat, maak ik soms rare bewegingen of ga over mijn grenzen heen, dan schrik ik, maar merk dan dat het zich snel herstelt.

Ben er nu achter dat het voor mij heel belangrijk is, dat het warm blijft.

Als de schouderpartij weer stijf wordt kan ik er nu zelf weer bij om te masseren , en dat is fijn.

En zo heb ik toch dat laatste stukje genezing bereikt na 10 maanden.Groot is dus mijn dank aan U en Uw collega voor de behandelingen en het advies in al die maanden.

Hoopvol ga ik nu het nieuwe jaar tegemoet, met nieuwe uitdagingen.

Zeker mensen in mijn omgeving met dergelijke klachten, ga ik vertellen over AtlasProfilax.Ik wens U en Uw collega hele fijne kerstdagen, en dat jullie nog heel veel mensen mogen helpen in de toekomst.

Na MRI's, ziekenhuisbezoeken en een periode van onzekerheid mbt uitvalsverschijnselen wees een goede vriend mij op deze behandeling. Uit de MRI's was naar voren gekomen dat een nekwervelschijf dusdanig was verschoven dat deze tegen mijn ruggemerg aan het drukken was. Mn gezondheid en bijbehorende bewegingsvrijheid ging dan ook vrij hard achteruit. Daar ieder zn ervaring denk ik uniek is zal ik niet in details treden maar ik kan alleen maar zeggen dat dhr van den Berg op het juiste moment mn leven is gewandeld en deze heeft veranderd. Ik heb 15 jaar met de gevolgen van een verkeerde houding te kampen gehad, niet alleen lichamelijk maar juist ook energetisch........deze hebben zich in een paar weken hersteld..........ik merk nog amper wat van verdoving en daarnaast loop ik op veertjes. Merk dat energie weer vrijuit door mn lichaam stroomt. Ik vermoed dat ik nog een paar weken nodig heb en dat ik dan 100% genezen ben. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer het ziekenhuis nu weer een MRI zou maken ze stijl achter over zouden slaan van de resultaten.

Om een lang verhaal kort te maken............als je hart het zegt.........doen! Bedankt voor het kadoo Wim, ik heb het geprobeerd het in woord uit te drukken maar de dankbaarheid is groter dan dat.

Na bijna 30 jaar regelmatig last te hebben gehad van zware hoofdpijnen en migraine, ben ik hier na een atlascorrectie/behandeling van verlost.
Ik durf het soms bijna niet te geloven dat het echt weg is.
Een enkele keer nog wel eens een lichte hoofdpijn, maar nooit meer van die zware-alleen-nog-maar-in-je-bed-kunnen-liggen-in-een-donkere-kamer-dagen.
Geweldig bedankt!

Twee weken geleden heb ik de atlascorrectie bij Dhr. Van den Berg laten uitvoeren. Sinds vorig jaar heb ik last van oorsuizen, dit was gekomen na een zware voorhoofdsholteontsteking. Ik had ergens gelezen dat de atlascorrectie bij oorsuizen kan helpen verlichten of doen verdwijnen, daarom heb ik acuut een afspraak gemaakt in Maassluis. Helaas heeft 't niet geholpen bij mijn oorsuizen, maar misschien komt het nog. Dhr. Van de berg heeft gezegd dat ik het even 3 maanden tijd moest geven, dus wie weet.....
Verder heb ik al jaren last van spit, voelde altijd een spanning in mijn linker onderrug/bil. Deze is grotendeels verdwenen na de atlascorrectie. Ik had blijkbaar een beenlengte verschil wat ik nooit heb geweten, dat verklaarde dus mijn eeuwige rugpijn. Verder voelt mijn nek een stuk soepeler aan, ik kan weer goed van links naar rechts draaien zonder enige pijn. Al bij al ben ik heel blij dat ik de weg naar AtlaxProfilax heb gevonden. Mijn man is deze week ook behandeld, hij heeft nu ook geen beenlengteverschil meer en merkt dat zijn nek veel soepeler beweegt.
Ontzettend bedankt Dhr. Van den Berg :')

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»