Ervaringen uit mijn praktijk

Wat cliënten in hun evaluatie schreven, enkele weken na de behandeling:

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 34 reviews

Graag wil ik nog even mailen hoe het met mij gaat na de behandeling die ik bij u heb ondergaan. De behandeling heb ik ongeveer een halfjaar geleden ondergaan. N.a.v. een goede ervaring van mijn vriendin (Janneke Broere) ben ik bij u beland.Sinds basisschool leeftijd heb ik last van migraine aanvallen. Deze aanvallen beginnen met gezichtsverlies waarna er een zeer heftige hoofdpijn optreedt waardoor ik niet kan functioneren en alleen in een donkere kamer kan liggen. Dit duurt zeker een halve dag en soms een hele dag. Medicijnen: alleen een zetpil als de aanval begint.Na de puberteit werden de aanvallen minder en gemiddeld 2x per jaar. In 2013 tijdens de zomervakantie kreeg ik om de 3 dagen een aanval, eerder naar huis gekomen. Bij thuiskomst naar de huisarts waarvan ik beta blockers kreeg voorgeschreven. Dit hielp wel met het aantal aanvallen verminderen maar ik had er nog steeds last van en de medicijnen die ik kreeg voelden niet goed. Dit wil ik niet heel mijn leven slikken, dacht ik.Na de behandeling bij u heb ik geen 1x een aanval gekregen, niet bij rust, niet bij stress, niet rond het hardlopen, bij niets. Echt, het is super! Ik ben alles blijven doen wat ik voorheen deed.Wat een bevrijding om geen migraine aanval te krijgen en gewoon je kinderen kunnen verzorgen zonder hulp te hoeven inschakelen bij een aanval.Inmiddels heb ik meerdere vrienden en kennissen naar uw site verwezen.Marian Landman

15 juni 2017

Geachte heer van den Berg,

U behandelde mij vorige week woensdag en vroeg mij na een week even te laten weten hoe het ging en gaat.

De dag na de behandeling had ik vrij veel [spier-]pijn boven aan de nek [plaats van behandeling]. Behoorlijk [spier-]pijn en stijfheid in de onderrug. Beide zijn in de loop van enkele dagen steeds minder geworden. De derde dag had ik spierpijn tussen de schouderbladen. Ook dat ging na 1 à 2 dagen geleidelijk weer voorbij. Voorts had ik enkele dagen regelmatig kaakpijn. [Is ook weer veel minder nu].

Alle pijnen zijn min of meer verdwenen nu. Mijn lijf voelt soepeler.

U vroeg vorige week ook hoe het met Angèle gaat. Ik vertelde toen dat ze nog steeds recht staat. Het is ook zo dat haar behoorlijke scoliose inmiddels grotendeels verdwenen is! Ze is veel vrolijker en blijer en minder in weerstand en boosheid… Het lijkt een wonderbaarlijk grote verandering allemaal. Ze was er aan toe blijkbaar…!

Dank voor alles zover. Een goede reis naar Maleisië en een mooie en werkzame tijd aldaar.

Hartelijke groet,

Jeroen Vinken

Goedenavond,

Ik, Annelies heb met de heer Wim van den Berg afgesproken om na een week per e-mail te laten weten , hoe mijn bevindingen waren.

Woensdag de 7 de juni j.l. heb ik bij U een behandeling gehad. Mijn bevindingen zijn tot nu toe, dat ik in de eerste paar dagen een gevoel had dat mijn lichaam een reset onderging, en ik zelf geen grip had op mijn lichaam en geest.

Nu gaat het beter en ik durf het nog niet hardop te zeggen maar de pijn in mijn nek en schouders, zijn een stuk verminderd, ik kan mijn nek beter draaien , maar nog niet voldoende, het mooie weer speelt ook positief mee. Energie is daardoor ook beter.

Bij mijn man viel op, dat de trillingen in mijn gezicht weg zijn, na Uw behandeling. Er is duidelijk veel veranderd, ook al ben ik in het begin stadium. Ook de rest van mijn rug is aan het veranderen.

Met vriendelijke groet van Annelies Bosma, Garschagen

Na jaren met allerlei onbestemde klachten, en 2 ½ jaar met steeds grotere nekproblemen te hebben rondgelopen, en bij osteopaten, masseuses, acupuncturisten enz heb geprobeerd het te laten verhelpen (zonder veel resultaten), ben ik uiteindelijk bij Drs vd Berg terechtgekomen voor een Atlas correctie - min of meer als een laatste poging. En dat heeft na twee behandelingen goede, en ik denk permanente, resultaten opgeleverd. Het gesuis in mijn hoofd wordt steeds minder, ik slaap weer (bijna) normaal, ik voel me beter, steeds meer mezelf. Alle spieren aan de rechterkant van mijn hele lichaam moeten het nog wel even met de nieuwe situatie eens worden (ze hebben zó lang in een vreemde positie vastgezeten) en dat voelt niet altijd rustig of lekker aan, maar tegelijkertijd wel 'rustgevend' omdat ik weet dat eraan gewerkt wordt en dat de uiteindelijke 'bestemming' een normaal-functionerende fysiologie en psychologie is. Hartelijk bedankt, Wim!

atlas behandeling opheffen lage rugklachten

Na mijn zwangerschap 32 jaar geleden bleef ik lage rugklachten houden. Huisarts zei toen dat ik er maar aan moest wennen. In 2015 kon ik geen 3 km meer lopen zonder stuk te gaan van de pijn. Als nieuwe cliënt bij een biologisch tandarts werd ik getest en kwam er naar voren dat ik een atlascorrectie nodig had. Zij adviseerden Drs. Wim van den Berg, na de behandeling trad langzaam maar zeker verbetering in en nu kan ik iig weer 10 km lopen zonder pijn klachten in mijn rug. Het is een pittige behandeling die uitwendig wordt toegepast, maar er komt geen verdoving of mes aan te pas. De eerste dagen zit je even "vreemd in je vel", maar toch voelt goed. Je nek gebied voelt als één grote blauwe plek. Maar daarna komen er diverse momenten waarop je bewust wordt, hé dit voelt beter of dat pijngevoel is weg.Hopelijk vinden nog veel mensen de weg naar de Atlas profilax therapie zodat hun leven weer klachtenvrij wordt.

Sinds mijn 28e jaar heb ik nekproblemen en de laatste drie jaar heb ik hierdoor ook duizeligheid, daar is ook brommen in de oren bijgekomen dit gaat dag en nacht door.Ik heb heel veel ziekenhuizen bezocht en men vond geen aanwijzende oorzaak.Via mijn schoonzoon ben ik bij Drs. van de Berg terecht gekomen, deze heeft mij behandelt en mijn duizeligheid is zo goed als verdwenen ook met het brommen in de oren gaat het veel beter. Als het weer een beetje minder gaat laat ik mij weer behandelen en ben ik weer zo goed als nieuw. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen en mij heb laten behandelen door Drs. van de Berg

Correction of upper and lower back pain

Since my correction a few weeks ago, I do not have any upper and lower back pain like I used to have. Drs. van den Berg is not only very professional but he is also a very wise and kind soul. Thank you Drs. van den Berg!

Zoeken beloond, het kan dus wel.

Beste lezer,

Mijn naam is Jos.
Ik heb in 1988, bij een auto ongeval, een whiplash gehad.
Daarvan kreeg ik hoofdpijn en nekpijn klachten.

Ik heb de nodige doktoren en behandelaars bezocht. Ik ben zelfs, op zoek naar genezing. bij behandelaars in Engeland, Duitsland, India, Israël en de Philippijnen geweest.

Begin 2016 hoorde ik bij toeval van "atlascorrectie" Ik ben toen bij een behandelaar in de provincie Utrecht terecht gekomen. Na zijn correctie had ik een week lang een "aha erlebnis" Echter kreeg ik alle klachten weer snel terug.

Op een festival met Pinksteren Raakte ik in gesprek met iemand die een "atlascorrectie" van Dr. van den Berg had gehad.
Hij vertelde me hoe het zijn leven, maar ook van enkele van zijn familie leden had veranderd.
Dit motiveerde mij om toch nog de behandeling van Dr. van den Berg te proberen.

Ik ben in augustus voor de eerste keer geweest. De behandeling was helemaal anders dan de behandeling die ik in Utrecht had gehad.
Bij zat alles zo vast, dat de behandeling erg pijnlijk was.

Ook na de behandeling is nog niet alles meteen in orde.
Mijn nekspieren leken er alles aan te doen om de situatie van voor de correctie te doen terug brengen. en nu nog heb ik soms dat gevoel. Er gebeurd van alles met je.
Het is een proces waar je even door heen moet.

Maar de beloning is er dan ook naar. Geen hoofdpijn meer, rust in mijn hoofd en lijf en meer energie. Ook de spierpijn neemt gelijkelijk steeds meer af.
Ik ben onnoemelijk blij dat ik me door Dr. van den Berg heb laten behandelen.
En het proces is bij mij nog steeds gaande. Dus ik verwacht nog meer positieve uitwerkingen.

Ook wil ik hierbij Dr. van den Berg complementeren voor zijn betrokkenheid, de tijd die hij voor zijn patiënten neemt en de rust die hij hier bij uitstraalt.

Ik kan iedereen van harte aanraden om zich door Dr. van den Berg te laten behandelen.


Dr. van den Berg heel erg bedankt.

Na twee jaar last te hebben gehad van dagelijkse spanningshoofdpijn en allerlei soorten medicijnen geprobeerd te hebben, ben ik bij Dhr. Van den Berg langsgegaan om mijn atlas te laten corrigeren. Direct na de behandeling was mijn hoofdpijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Nu, een aantal weken later, heb ik sporadisch last van hoofdpijn. Tevens slaap ik makkelijker in en word ik minder snel wakker. Ontzettend bedankt!

Extraordinary

As an update I wanted to send you through an e-mail confirming the extraordinary difference the Atlas Profilax treatment you gave me has made.
From a physical aspect, the treatment has made a difference to posture, general balance and what is quite remarkable, NO joint pain at all. Very occasionally I get a low back pain but this goes very quickly. Also, for me, the most fundamental changes have been at a much deeper psychological level. I have always been a person who runs on 'overload' most of the time and perhaps is able to get a little out of 'perspective'. I now, however, feel much calmer generally and have a higher level of tolerance and understanding. I cannot recommend this treatment highly enough .

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»